top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Reparation Mac / MacBook

Her hos MacRep.dk har vi valgt at specialisere os inden for Mac computere. Vi vil hellere være rigtigt gode til een ting, fremfor at kunne lidt af det hele. Vi kan derfor tilbyde reparation af ALT i Mac, med speciale I MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac. Mac Mini og iPad. Vi bruger altid originale reservedele og stiller altid garanti på vores arbejde. Vores værksted er udstyret med alt det nødvendige værktøj og udstyr til dette formål og vi kan derfor lave alle reparationer “in house” i København. Det betyder at vi kan tilbyde en hurtig og effektiv service, ofest indenfor et par arbejdsdage, medmindre opgaven er meget speciel eller vi har ekstraordinært travlt.

Processen
Når en Mac computer bliver indleveret I vores på butik til reparation, arbejder vi ud fra en procedure der sikrer at alle fejl bliver fundet og at arbejdet bliver udført ordentligt. Derfor starter arbejdsprocessen med en "diagnosticering" hvor vi udelukkende fokuserer på at idenficere fejl og defekte komponenter. Når dette er gjort, får kunden et tilbud på hvad opgaven vil koste at udføre. Takker man nej til dette tilbud og vi derfor ikke skal udføre yderligere arbejde for kunden, tager vi et gebyr på 350,- DKR for diagnosticeringen.
   
BEMÆRK; GEBYRET ER KUN AKTUELT VED AFSLAG PÅ DET GIVNE TILBUD OG EFTERGIVES VED ENHVER FULDENDT REPARATION.
KONTAKT OS
VEDRØRENDE REPARATION
For tilbud på reparation eller anden teknisk assistance udfyld felterne herunder eller kontakt os på tlf 24 24 24 87.
For at sikre, at vi kan vende tilbage med et så præcist og hurtigt svar som muligt, vil det være en hjælp, hvis du beskriver din maskine og/eller fejl så udfyldende som muligt, og evt. oplyser dit tlf. nummer, så vi hurtigt kan kontakte dig i tilfælde af, at vores tekniker har supplerende spørgsmål, inden pris/tilbud kan gives
NAVN

TLF

E-MAIL

MODEL+STØRRELSE

BESKED

  
Kode

Her hos MacRep.dk har vi valgt at specialisere os inden for Mac computere. Vi vil hellere være rigtigt gode til een ting, fremfor at kunne lidt af det hele.Vi kan derfor tilbyde reparation af ALT i Mac, med speciale I MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac og iPad. Vi bruger altid originale reservedele og stiller altid garanti på vores arbejde.
Copyright © MacRepdk - All Rights Reserved.

Professionel hjemmeside, CMS & SEO.


HTML5 | CSS3