top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Brugt Mac

Hos MacRep.dk kan du købe en brugt Mac computer.. Sikkert! Alle vores maskiner har været omfattende gennemgået for fejl og serviceret, før de bliver sat til salg, og vi stiller af samme årsag ALTID garanti på vores brugte maskiner. Se her på siden hvad vi har på lager lige nu!
 
Finder du her ikke lige dén maskine, du søger, så giv os evt. besked om, hvad du søger, for så leder vi gerne efter den helt rigtige maskine til dig. 
 
BEMÆRK - LISTNINGEN AF MASKINER PÅ SITET ER BEKLAGELIGVIS ENDNU IKKE OPDATERET, SÅ KONTAKT OS ELLER KOM FORBI FOR LAGER-BEHOLDNING!
 
Er du i tvivl om, hvilken maskine du skal have for at dække dine behov/kriterier, står vi gerne til rådighed med hjælp til afklaring. Vi vil selvfølgelig gerne sælge maskiner, men det vigtigste for os er altid, at kunden får den rigtige maskine til netop dem, så kig evt. forbi butikken og lad os vejlede dig den rette vej. Endda meget specifikke eller specielle krav kan vi også ofte imødekomme, da vi har kompetencen til at bygge en maskine, hvis dine behov ikke bliver opfyldt af standard hylde-varer. 
 
Vi opkøber også gerne brugt Mac udstyr, både defekte maskiner og lignede. Gå til "Sælg din Mac" og udfyld felterne om, hvad du gerne vil sælge, eller send os en mail med det, så får du et uforpligtende tilbud!
KONTAKT OS
VEDRØRENDE KØB AF BRUGT MAC
Finder du ikke lige dén maskine, du søger her på vores site, så kontakt os endelig på tlf 24 24 24 87 eller udfyld felterne herunder.
For at sikre, at vi kan vende tilbage med et så præcist og hurtigt svar som muligt, vil det være en hjælp, hvis du så udførligt som muligt beskriver, hvad du søger eller hvilket behov maskinen skal kunne dække.
NAVN

TLF

E-MAIL

MODEL+STØRRELSE

BESKED

  
Kode

Her hos MacRep.dk har vi valgt at specialisere os inden for Mac computere. Vi vil hellere være rigtigt gode til een ting, fremfor at kunne lidt af det hele.Vi kan derfor tilbyde reparation af ALT i Mac, med speciale I MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac og iPad. Vi bruger altid originale reservedele og stiller altid garanti på vores arbejde.
Copyright © MacRepdk - All Rights Reserved.

Professionel hjemmeside, CMS & SEO.


HTML5 | CSS3