top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Data-rescue

Det hænder at harddiske bryder sammen eller at data uhensigsmæssigt bliver slettet. Derfor har vi valgt at lægge et stort fokus på at være rigtigt gode til at gendanne data og genopbygge defekte diske. Vores værksted er udstyret med cutting edge udstyr og software til dette formål og vi kan derfor med stolthed sige at vi i over 90% af alle tilfælde får gendannet kundernes vigtige data såsom billeder, dokumenter og lign., til stor glæde for dem som har valgt at benytte os til dette formål. Så frygt ej, alt er ikke tabt før en af vores data-teknikere har kigget på sagen!
KONTAKT OS
I DAG!
For tilbud på reparation eller anden teknisk assistance kontakt os på tlf 24 24 24 87 eller udfyld felterne herunder.
For at sikre, at vi kan vende tilbage med et så præcist og hurtigt svar som muligt, vil det være en hjælp, hvis du beskriver din maskine og/eller fejl så udfyldende som muligt, og evt. oplyser dit tlf. nummer, så vi hurtigt kan kontakte dig i tilfælde af, at vores tekniker har supplerende spørgsmål, inden pris/tilbud kan gives
NAVN

TLF

E-MAIL

BESKED

  
Kode

Her hos MacRep.dk har vi valgt at specialisere os inden for Mac computere. Vi vil hellere være rigtigt gode til een ting, fremfor at kunne lidt af det hele.Vi kan derfor tilbyde reparation af ALT i Mac, med speciale I MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac og iPad. Vi bruger altid originale reservedele og stiller altid garanti på vores arbejde.
Copyright © MacRepdk - All Rights Reserved.

Professionel hjemmeside, CMS & SEO.


HTML5 | CSS3