top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Support og Software

Hos MacRep.dk er vi skarpe i alt Mac-relateret software. Er din Mac langsom, behøver du ikke nødvendigvis bare købe en ny - vi kan meget vel finde løsningen i software, og i visse tilfælde kan man så overveje evt. hardware-opgraderinger.
Myten om, at man ikke får virus på sin Mac, er desværre netop en myte fra en svunden tid. Da vi ikke arbejder med andet end Mac, er vi hele tiden så opdaterede som muligt på, hvad hackerne nu har fundet på! Til dét har vi ekspertisen til enten at rense ud i dit nuværende styresystem, men det kan også være løsningen at formattere disken og reinstallere et OS(X), altså OperativSystem.Vi kan naturligvis også hjælpe med det arbejdsrelaterede som Microsoft Word, Excel og lignende til det helt tekniske som de kreative programmer fra Adobe og især musik-kreationssoftware såsom Logic, Pro Tools og Ableton, hvor vi har stor viden om, hvordan disse virker/ikke virker på Mac. 
Til erhverv tilbyder vi også muligheden for såvel on-site som off-site support til at få din Mac til at opfylde dine behov eller til løsning af diverse kompatibilitets-konflikter imellem drivere og/eller enheder. Vi er altid bare et telefonopkald eller en mail væk.
KONTAKT OS
I DAG!
For forespørgsel vedrørende software-problemer/-ønsker udfyld felterne herunder eller kontakt os på tlf 24 24 24 87.
For at sikre, at vi kan vende tilbage med et så præcist og hurtigt svar som muligt, vil det være en hjælp, hvis du beskriver din maskine og/eller fejl så udfyldende som muligt, og evt. oplyser dit tlf. nummer, så vi hurtigt kan kontakte dig i tilfælde af, at vores tekniker har supplerende spørgsmål, inden pris/tilbud kan gives
NAVN

TLF

E-MAIL

BESKED

  
Kode

Her hos MacRep.dk har vi valgt at specialisere os inden for Mac computere. Vi vil hellere være rigtigt gode til een ting, fremfor at kunne lidt af det hele.Vi kan derfor tilbyde reparation af ALT i Mac, med speciale I MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac og iPad. Vi bruger altid originale reservedele og stiller altid garanti på vores arbejde.
Copyright © MacRepdk - All Rights Reserved.

Professionel hjemmeside, CMS & SEO.


HTML5 | CSS3