top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Sælg din MAC

Da hele vores koncept bygger på at holde liv i eksisterende maskiner, køber vi også gerne din brugte maskine. Vi køber maskinerne hurtigt og let med kontant betaling, når vi blot lige har haft lejlighed til at kigge det igennem for fejl. Har du en defekt maskine, er dette ingen hindring - vi køber også defekte enheder, da vi ofte kan genbruge reservedele til andre kunder.   
KONTAKT OS
VEDRØRENDE SALG AF MAC
For tilbud på køb af dit brugte eller defekte udstyr kontakt os på tlf 24 24 24 87 eller udfyld felterne herunder.
For at sikre, at vi kan vende tilbage med et så præcist og hurtigt svar som muligt, vil det være en hjælp, hvis du beskriver din maskine og/eller fejl så udfyldende som muligt, og evt. oplyser dit tlf. nummer, så vi hurtigt kan kontakte dig i tilfælde af, at vores tekniker har supplerende spørgsmål, inden pris/tilbud kan gives
NAVN

TLF

E-MAIL

MODEL+STØRRELSE

STAND/FEJL

BESKED

  
Kode

Her hos MacRep.dk har vi valgt at specialisere os inden for Mac computere. Vi vil hellere være rigtigt gode til een ting, fremfor at kunne lidt af det hele.Vi kan derfor tilbyde reparation af ALT i Mac, med speciale I MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac og iPad. Vi bruger altid originale reservedele og stiller altid garanti på vores arbejde.
Copyright © MacRepdk - All Rights Reserved.

Professionel hjemmeside, CMS & SEO.


HTML5 | CSS3